Bliss Balls

[Segue versione in Italiano]

Breakfast with these nut-free, oil-free coconut bliss balls was amazing!! Couldn’t ask for more! So I decided I wanted to leave you the recipe…

IMG_2691-2-10

Ingredients:

  • 80g of oat flour (or oat bran)
  • 20g of Chia seeds soaked in water
  • 40g of stevia or sugar
  • 30g of vanilla or pistachio protein
  • shredded coconut to roll

Mix all ingredient (except coconut) until you can form a dough that is not too sticky, if needed add more oat flour. Form little balls and roll them in coconut.

Schermata 2016-06-16 alle 12.41.10.png

Leave in the fridge to cool. 

They can be stored in the fridge in a tupperware container in the fridge for some days.

IMG_6022-8-17

Costanza Bezzi

Bliss Balls

Le Bliss Balls, che trovate anche sul mio blog personale Little Italy  , sono uno spuntino spezza fame perfetto, ma io le adoro anche a colazione!
Facilissime da preparare sono certa ve ne innamorerete anche voi! 

IMG_2691-2-10

Ingredienti:

  • 80g di farina d’avena (fiocchi d’avena tritati finemente) o crusca
  • 20g di semi di chia ammollati nell’acqua
  • 40g di truvia (stevia) o zucchero
  • 30g di proteine alla vaniglia o al pistacchio
  • cocco grattugiato q.b.

Mischiare tutti gli ingredienti eccetto il cocco in una ciotola fino a formare un impasto non troppo appiccicoso, se necessario aggiungere altra farina d’avena. Formare delle palline e rotolarle nel cocco grattugiato.

Schermata 2016-06-16 alle 12.41.10.png

Lasciar raffreddare in frigo.
Si conservano per qualche giorno in un contenitore ermetico in frigo.

IMG_6022-8-17

Costanza Bezzi

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s